Sprog

Tag ungerne med på Visit Carlsberg i efterårsferien, når vi slår dørene op for børnevenlige Halloween-dage med en spændende skattejagt og andre uuuhyggelige ting.

Kom og vær med, når Visit Carlsberg har Halloween-tema i børnenes efterårsferie! Tag  på skattejagt med skattekort og præmie til alle børn. Send børnene på guidet tur ned i vores mørke og skumle kælder. Klap en kæmpe bryggerhest på mulen og snup en tur i hestevognen. Rund dagen af med en portion klamme maddiker i sovs og et glas blodrød heksebryg. Måske er det bare pasta og saftevand … måske ikke! Aldersgruppe: 4 til 12 år. Til de voksne er der selvfølgelig øl i hanerne og velsmagende voksenvenlige retter direkte fra køkkenet.

Entrebilletten inkluderer: 
Skattejagt med skattekort og præmie til børnene, halloween klippe-klistre og tegne værksted samt en tur med hestevognen for hele familien (efter først-til-mølle princippet). Billet til kælderture kan købes for DKK 45 i Brand Store. Mad og drikke er ikke inkluderet.

NB! Tag den gratis shuttle bus til Carlsberg. Den kører hver time kl. 12-15 fra Vesterbrogade 6 (tæt på Hovedbanegården). Retur fra Carlsberg hver time fra 12.40 til 15.40

Entré-priser
Voksne (inkl. to øl eller sodavand): DKK 85 
Unge, 6-17 år (inkl. to sodavand): DKK 60
Børn, 0-5 år: Gratis

Åbningstider
Visit Carlsberg har åbent alle dage i efterårsferien 10.-18. oktober (også mandag) fra kl. 10-17