Sprog

Carlsberg Museum & Business Centre

Book dit møde eller event på Carlsberg
Carlsberg er et af Københavns mest dynamiske områder, kendt for sin ikoniske Elefantport, attraktionen Visit Carlsberg og en række nybyggerier, bl.a. Bohrs tårn. I sommeren 2016 fik den nye bydel sin egen Carlsberg Station, så det nu er blevet endnu lettere at komme hertil.

Til bords med Krøyer
Carlsberg Museum & Business Centre har moderne event- og mødefaciliteter i nogle helt særlige og elegante omgivelser. Mærk historiens vingesus i de smukke lokaler, der for 100 år siden var brygger Carl Jacobsens private glyptotek. Selvom det meste af Carls kunstsamling er på Glyptoteket, kan du stadigvæk komme til bords med både Krøyer, kejserinder og nordiske guder.

I de elegante sale, gallerigange og mindre workshoplokaler er der plads til op til 400 gæster. Om det er til møder, konferencer, receptioner eller gallamiddage. Her udgør malerier, mosaikgulve og marmorsøjler rammerne for en bred vifte af spændende og inspirerende muligheder for jeres næste event eller møde.

Se vores facilitetsplan her (PDF)

Få en ekstra oplevelse
Har du brug for et break eller et socialt indslag ligger Carlsberg Museum & Business Centre vis a vis Visit Carlsberg, der rummer et væld af muligheder: Historiske vandringer, guidede ture i kældrene eller hestevognstur med Carls- bergs imponerende bryggerheste. Og hvorfor ikke runde dagen af med en festmiddag i Jacobsen Brewhouse & Bars rustikke lokaler?

Hør mere om mulighederne og book dit møde hos vores salgsteam
Ring på tlf. 3327 1020 (hverdage kl. 9-16) eller kontakt os via booking@carlsberg.dk