• Den historiske mødeplads er Carlsberg Museum & Business Centre, som med de historiske rammer giver dit arrangement et eksklusivt islæt.
  • Den autentiske bryggerstemning får du i den store Jacobsen Brewhouse & Bar (plads til spisende 220 gæster), der ligger i hjertet af Gamle Carlsberg.

 

Carlsberg Museum & Business Centre er en bygning med sjæl og historie. Det er Carl Jacobsens oprindelige glyptotek opført i 1882 for at fremvise hans personlige kunstsamling for offentligheden.

Der er mange muligheder til konferencer og events, og flere forskellige rum og sale at vælge imellem:

Dipylonsalen er fra 1892 og tegnet af Jens Wilhelm Dahlerup.
Dipylonsalen er fra 1892 og tegnet af Jens Wilhelm Dahlerup, som også står bag Det Kongelige Teater og Statens Museums for Kunst. Salen er prydet med ni legemsstore portrætter, som forstiller Carl og Ottilia Jacobsen omgivet af hovedpersoner fra deres liv. I Dipylon er der plads til 168 siddende gæster.

 

Ragnaroksalen
Ragnaroksalen viser med sin dybrøde farve og smukke udsmykning Carl Jacobsens store æstetiske sans. Lokalet har navn efter friseudsmykningen, som skildrer det endelige opgør mellem guder og jætter i den nordiske mytologi. Salen har plads til 90 spisende gæster.

 


Dronningesalen har sit navn efter rummets fire dronningestatuer, som hver repræsenterer de fire verdenshjørner. I salen er der plads til 80 siddende gæster.

 


Malerisalen er kendetegnet ved den smukke frise, som forstiller Alexander den Stores bryllup med den baktriske prinsesse Roxane og P.S. Krøyers maleri "Aftenselskab i Ny Carlsberg Glyptotek 1888", som forestiller Carl og Ottilia Jacobsen sammen med datidens kunstelite. I salen er der plads til 24 spisende gæster.

 

Book dit næste arrangement hos Visit Carlsberg
Guldaldersalen viser malerier af P.S. Krøyer, Laurits Tuxen og Wilhelm Marstrand. Den er velegnet til møder og workshops for op til 24 gæster.

 


Caroline og Chresten er to mindre møderum med plads til 10 personer. I lokalet er der 52" skærm samt trådløst internet

 


Kejserindesalen er opkaldt efter to kejserindestatuer af Christian IX's døtre. Denne sal er ideel til små eksklusive middagsselskaber og møder. Der er plads til 20 siddende gæster.

 


Glyptotekssalen er museets ældste sal opført som vinterhave til Familien Jacobsens privatbolig. Salens udformning skaber en klar association til Ny Carlsberg Glyptotekets festsal og er velegnet til konferencer, foredrag og større middage. Salen har plads til spisning for 90 gæster.


Gallerigangen er den flotte gang, hvor Carlsberg udstiller jubilarer blandt de ansatte. Gangen er ideel til receptioner, bar-arrangementer eller break-out.

 


Den smukke bar ligger i forlængelse af gallerigangen og er et oplagt sted at slutte dagen med en øl.

 

Carls Jacobsens have
Carl Jacobsens have ligger smukt for foden af hans villa. Villaens udsmykning har en helt utrolig detaljerigdom, som går igen på flere af Carls bygninger på Carlsberg. Den smukke have har en symmetri med omdrejningspunkt i seks skulpturer, som danner den perfekte ramme for receptioner og en let aperitif før et selskab.

 

Jacobsen Brewhouse & Bar ligger i J.C. Jacobsens Gamle Carlsberg i hjertet af Husbryggeriet Jacobsen med frit udsyn til bryggeriets produktionsapparat. I det store, smukke lokale er der plads til 220 gæster.

Bar Jacobsen
Jacobsen Brewhouse & Bar ligger i hjertet af Visit Carlsberg med udsigt til Husbryggeriet Jacobsens produktion.