Åben i dag 10.00 - 18.00 EN DA

Golden Days

scroll ned

Oplev ukendte sider af Carlsbergs historie

Kom med på omvisning i ”Bryggerens” hemmelige have, se Carlsbergs gamle pragtvillaer, der normalt er lukket land, eller tag med til stor historisk middag efter Laura Jacobsens kogebog. I forbindelse med årets Golden Days festival stiller Visit Carlsberg skarpt på glemte eller gemte, men absolut ikke kedelige, historier. Vi anbefaler, at man ikke venter for længe med at bestille billetter til arrangementerne, da vi fra tidligere ved, at de har stor søgning.

Historisk middag i Carl’s private kunstsamling
Et af højdepunkterne i den flere uger lange Golden Days festival med temaet ”historiens B-sider” er en historisk middag, hvor du kan smage på 1800-tallet. Laura Jacobsen stod i den grad i skyggen af sin driftige mand J.C. Jacobsen, også kaldet ”Bryggeren”, men til de store middage brilierede hun. Vores kokke har sammensat en fireretters middag ud fra hendes kogebog fra 1859 bestående af bl.a. lammekrone med kastanjer, bagt mont d’Dor ost og ”Ananas Moderne” med tilhørende ølmenu. Tilmed serveret i de imponerende sale, der rummede sønnens, Carl Jacobsens, private kunstsamling.

Smukke pragtvillaer og den hemmelig have
Vi tager dig med på havevandring, hvor du får historien om ”Bryggerens” private botaniske have på Carlsberg, der sidste år blev genskabt anno midt 1800-tallet. Hvis du er hurtig, kan du også sikre dig billetter til at komme om bag kulissen i to markante bygninger, der normalt er lukkede for offentligheden: Carl Jacobsens finurlige klunkevilla og J.C. Jacobsens stilfulde klassicistiske bolig.

Smag øl med historie
Hver dag i hele Golden Days festivalperiode kan du komme til historisk ølsmagning i Bryggerens gamle bryggeri. Her byder vores øleksperter på kolde øl og varmblodige historier om forretningseventyr, der ikke altid endte som beregnet – fx om Carl Jacobsens introduktion af India Pale Ale på det danske marked, der først blev en succes 100 år efter.

Køb billetter allerede nu på www.billetto.dk

Time.png Hele dagen

Calender.png 8. - 23. september 2018

Ticket.png Fra 100 DKK