Åben i dag kl. 10.00 - 18.00. Sidste billet sælges kl. 17.00. EN DA

Golden Days

scroll ned

Oplev ukendte sider af Carlsbergs historie

Kom med på omvisning i bryggerens hemmelige have, se hans pragtvilla, som normalt ikke er tilgængelig for offentligheden, eller tag med til en historisk middag. I forbindelse med årets Golden Days festival i september stiller Visit Carlsberg skarpt på glemte eller gemte, men absolut ikke kedelige, historier, som vi har samlet i et rigt program.

Smag øl med historie 
Hver dag i den flere uger lange festivalperiode kan du komme til historisk ølsmagning i Bryggerens gamle bryggeri. Her byder vores øleksperter på kolde øl og varmblodige historier om forretningseventyr, der ikke altid endte som beregnet – fx om Carl Jacobsens introduktion af India Pale Ale på det danske marked, der først blev en succes 100 år efter. 

Oplev en af Carlsbergs pragtvillaer og bryggerens hemmelig have
Vi tager dig også på med på en havevandring hvor du hører historien bag bryggerens private botaniske have på Carlsberg, der sidste år blev genskabt. Hvis du er hurtig, kan du sikre dig billetter til at komme om bag kulissen til brygger J.C. Jacobsens stilfulde klassicistiske bolig.

Historisk middag i J.C. Jacobsens private villa
Et af højdepunkterne er en historisk middag, hvor du kan smage på 1800-tallet. Laura Jacobsen stod i den grad i skyggen af sin driftige mand J.C. Jacobsen, også kaldet bryggeren, men til de store middage brilierede hun. Vores kokke har sammensat en middag ud fra hendes kogebog fra 1859 bestående af bl.a. lammekrone med kastanjer, bagt mont d’Dor ost og ”Ananas Moderne” med tilhørende ølmenu. Tilmed serveret i bryggerens imponerende villa.

Køb billetter allerede nu på www.billetto.dk

Time.png Se tidspunkter på Billetto

Calender.png 8. - 23. september 2018

Ticket.png Fra 80 DKK

Køb billet