Åben i dag kl. 10.00 - 18.00. Sidste billet sælges kl. 17.00. EN DA

Julemarked

scroll ned

Carlsberg julemarked i den rustikke Bryggergård

Tag til Københavns rustikke julemarked i Visit Carlsbergs hyggelige Bryggergård og start juleindkøbene i historiske rammer. Oplev et julemarked omkranset af gamle fabriksbygninger og hvor duften af æbleskiver, brændte mandler og vores særlige ølgløgg frister i hård konkurrence med kvalitetskaffe og vores helt egen flæskestegssandwich – naturligvis tilsat et skvæt øl. Vi inviterer til et anderledes julemarked med fokus på det gode håndværk, design og velsmag!

Et anderledes julemarked
Lad det være sagt med det samme. Julemarkedet på Visit Carlsberg er ikke som julemarkeder er flest; Sammen med et par håndfulde danske producenter byder vi på både godt til ganen, kvalitet til kroppen og stil til hjemmet. Her har vi fokus på kvalitet, ikke kvantitet.

Julestemning, kvalitet og øl
Køb gaver med hjem: Vi har sørget for at fylde Bryggergården med en række lækre kvalitetsprodukter. Så hvad enten du er på udkig efter stil og

 

kunst til hjemmet, smykker, kvalitet til kroppen eller julepynt - så har Visit Carlsberg julemarked noget til dig. Hvis du under juleindkøbene skulle lede efter lidt godt til julebordet kan du finde alt fra hjemmelavet chokolade, varme drikke, flotte bolcher og selvfølgelig et stort udvalg af bl.a. Jacobsen specialøl – det er jo her, de bliver brygget!

Når sulten melder sig
Skulle sulten melde sig under juleindkøbene, har vi æbleskiver, belgiske vafler og brændte mandler, der sagtens kan nydes med almindelig gløgg, vores særlige ølgløgg eller en kop kvalitetskaffe. Desuden er der, alt efter temperament, både grillede flæskestegssandwichs og små vegetariske retter, lige til at spise.

Hold dig opdateret ved at klikke på knappen 'Tilmeld dig på Facebook'.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en helt særlig julestemning på Visit Carlsberg.

Time.png 10.00 - 17.00

Calender.png 1.-2. / 8.-9. / 15.-16. december

Ticket.png Gratis

Tilmeld dig på Facebook