Åben i dag kl. 10.00 - 18.00. Sidste billet sælges kl. 17.00. EN DA

Kulturnat

scroll ned

Gå i bryggernes fodspor - dybt nede i Carlsbergs kølige kældre

Visit Carlsberg er klar til at slå dørene op til de mørke kælderrum, hvor J.C. Jacobsens bryggeriarbejdere havde deres daglige gang i det sene 1800-tal. Oplev stemningen i de historiske kældre, hvor der blev skabt dansk ølhistorie og hvor verdens nok bedste øl blev brygget. Efter en tur under jorden er det tid til at komme tilbage til nutiden i Bryggergården, hvor vi fyrer op under både grillen og for DJ’ens mixerpult. Se det smukke lysspil i Bryggergården, mens du nyder en øl og en portion varm mad.

Nyd den ægte bryggeristemning
På årets Kulturnat er der mulighed for at komme ned i Carlsbergs historiske ølkældre. Kældrene er normalt ikke åbne for offentligheden, så det er noget helt særligt, når guiderne tager dig med ned til nogle af de ældste rum og fortæller om Carlsbergs spændende historie.

Lækker lounge-stemning og lysshow
Efter en tur tilbage i tiden i kælderen, dukker du op i nutiden i den hyggelige Bryggergård, som vores DJ fylder med cool og stemningsfuld musik.

Omkring dig bliver de ikoniske bryggeribygninger indhyllet i et magisk lysspil, som i nattemørket kan ses på lang afstand.

Sluk tørsten og stil sulten
Da vi er lige det sted, hvor de første Carlsberg øl blev til, har vi sikret, at der er rigeligt med kolde Carlsberg og Jacobsen øl på hanerne.
Kokkene kræser for smagsløgene og sørger for lækker varm okseragout med Dark Lager, samt sprøde ølpølser fra grillen.

Adgang med Kulturpas
For at deltage i arrangementet skal du have et Kulturpas. Læs mere om hvor du kan købe det på Kulturnattens webside.

Hold dig opdateret ved at klikke på knappen 'Tilmeld dig på Facebook'.

Vi ser frem til at byde dig velkommen.

Time.png 18.00 - 00.00

Calender.png 12. oktober

Ticket.png Gratis entré med Kulturpas

Tilmeld dig på Facebook