Sprog

Streets of the World

I 2009 satte den hollandske fotojournalist Jeroen Swolfs, sig for at besøge og fotografere alle lande og deres gadeliv. ”Streets Of The World” er resultatet af denne imponerende rejse: Et foto-projekt som viser fotografens positive syn på verdenen og hans øje for mennesker. Ideen er at skildre 195 lande gennem 195 gadebilleder, vist side om side som en positiv skildring af den verden, vi lever i. Et nyt og mindre barskt billede, end det vi ellers ser. Men dog lige så virkeligt. 

Særudstilling: Streets of the World

Brygningen af Carlsberg øl begyndte for over 100 år siden i København. I dag kan man få Carlsberg overalt på kloden. Derfor har vi fyldt Carl Jacobsens bryghus med den hollandske fotograf Jeroen Swolfs' fascinerende fotos af gadelivet i byer over hele verdenen. Fotoudstillingen om arbejde, venskab, kærlighed og klimaforandringer kan opleves i den imponerende industrikatedral ved siden af Elefantporten fra 1901, som der normalt ikke er adgang til. Carls bryghus er den perfekte ramme for en rejse gennem 195 byer.   

Åbningstider

August 22 - september 17
Mandag til søndag 11:00 - 18:00

Addresse

Bryghuset, Ny Carlsberg Vej, 1799 København V
Ved Elefantporten

Find vej

Med bus
Tag bus 8A og 26 til stoppestedet Kammasvej (Pile Allé).
Herfra 5 minutter til fods.
Tag bus 1A til stoppestedet Carlsberg st. (Vigerslev Allé). 
Herfra 10 minutter til fods.

Yderligere information på www.rejseplanen.dk

Med tog
Tag S-tog B, C og H til Carlsberg st. S-toget afgår hvert 5 minut. 
Herfra 10 minutter til fods.

Yderligere information på www.rejseplanen.dk

Med bil
Parkering ved Bohrs Tårn. Det koster 9 DKK i timen.  
Herfra 10 minutter til fods.

Fotobog 

Opdag Streets of the World hjemmefra. Bestil den over 400 siders fotobog fyldt med billeder, eksklusive historier, fakta og grafik om landende af Jeroen Swolfs. Køb den i Bryghuset eller via www.streetsoftheworld.com

Se dokumentaren

Streets of the World dokumentaren bliver vist på Nat Geo People på følgende tider:

20.08.17 - 22:00
24.08.17 - 20:00
02.09.17 - 00:00
06.09.17 - 16:00

Jeroen Swolfs

Efter at være blevet uddannet fra Amsterdam Photo Academy, blev Swolfs freelance fotojournalist. Hans arbejde, der fokuserer på politiske og sociale spørgsmål, indeholder en serie om tilbagevendende serbiske flygtninge og roma-mindretal i Østeuropa, og han har skudt indtil flere opgaver for aviser, herunder den hollandske morgenavis Volkskrant, Amsterdam Weekly og Rijksmuseum som er et nationalmuseum i Amsterdam.