Åben i dag 10.00 - 17.00 EN DA

The experience route

scroll ned

Den selv-guidede tur

Et besøg på Visit Carlsberg er et besøg på det sted, hvor J.C. Jacobsen grundlagde sit bryggeri i 1847. På den selvguidede tur kommer du igennem det historiske bryggeri og bliver præsenteret for den fascinerende fortælling om, hvordan Carlsberg har forvandlet sig fra lokalt københavnerbryggeri til globalt power-brand. 

Alle sanser kommer i spil, når du dufter til øllets ingredienser, udforsker enestående arkitektur, smager den verdensberømte øl og udforsker alt, hvad der gemmer sig bag Carlsberg-navnet.

Ticket Centre i det gamle bryghus

Dit besøg på Carlsberg starter her. I billetcentret kan du købe din entrébillet og billetterne til dagens events. I det gamle kornmagasin starter bryghusturen i J.C. Jacobsens oprindelige bryghus fra midten af 1800-tallet.

Flaskesamling

Gå på opdagelse i verdens største samling af uåbnede ølflasker.

Skulpturhaven

Spadser gennem skulpturhaven og se dele af Carlsbergs kunstsamling. Mød fx Den lille Havfrues lillesøster. Den Lille Havfrue blev skænket til København af J.C. Jacobsens søn, Carl, i 1903.

Stalden og Bryggergården

Mød Carlsbergs stolte 4-benede ambassadører. Se, hvordan de store heste gøres klar til dagens tur i København. Du kan også nyde en kølig øl i Bryggergården i sommermåneder.

Brand Store & Beer Experience

I Beer Experience området finder du måske en ny favorit øl. Her kan du bruge dine tokens og prøvesmage en øl fra udvalget i Beer Experience baren eller få udleveret din gratis gave. Carlsberg Brand Store er også et besøg værd. Her finder du spændende øl samt en masse unikt Carlsberg merchandise.

Jacobsen Brewhouse & Bar

Duften af malt hænger i luften i det moderne, aktive bryghus, hvor du også kan se de smukke kedler og tapperiet. Her kan du også nyde en frokost og den øl/sodavand, der er inkluderet i billetten.

Køb billet

Køb din billet online og spar penge ved at benytte vores pakketilbud

Køb billet