Åben tirsdag - søndag kl. 10.00 - 17.00. Lukket mandag. EN DA

ÆGGEJAGT I BRYGGERGÅRDEN

scroll ned

Påskeferie for børn på Visit Carlsberg

Hos Visit Carlsberg inviterer vi hele familien til at tilbringe et par hyggelige timer sammen med os, til ansigtsmaling, æggejagt, hestevognsture og gækkebrevsværksted i Visit Carlsbergs historiske omgivelser. Det hele foregår i påske-helligdagene kl. 11 til 14. Oplagt til børn mellem 4 og 10 år.

Æggejagt for de yngste

Med en æggekurv i hånden kommer du på en hyggelig tur rundt i den gamle bryggergård og ind i staldene, hvor du kan sige goddag til vores venlige bryggerheste, alt imens du søger efter påskeæg og løser opgaver. Når alle påskeæggene er fundet, venter der en påskeoverraskelse.

Ansigtsmaling og hestevognsture

Vores ansigtsmaler sidder klar alle dage fra kl. 11 til 14, til at give dig knurhår om næsen, male en påskehare, et påskeæg eller noget helt fjerde. Derudover er vores rolige bryggerheste klar til at give hele familien en lille tur i hestevognen, alle dage fra kl. 12 til 14. 

Påskeret for børn

Påskeæggejagt er hårdt arbejde, så det er en god idé at lægge vejen forbi vores restaurant, hvor I kan købe en lækker påskeret til børnene, som vores kok har særligt tilberedt.

Her kan du også finde vores gækkebrevsværksted med farveblyanter og papir til at lave et sjovt gækkebrev eller to.

Time.png 11:00 - 14:00

Calender.png 29. marts - 2. april

Ticket.png Gratis med entrébillet