Åben tirsdag - søndag kl. 10.00 - 17.00. Lukket mandag. EN DA

Visit Carlsberg Julemarked

scroll ned

Julemarked i den rustikke Bryggergård

Tag til Københavns rustikke julemarked i Visit Carlsbergs hyggelige Bryggergård og start juleindkøbene i historiske rammer. Oplev et julemarked omkranset af gamle fabriksbygninger og hvor duften af æbleskiver, brændte mandler og vores særlige ølgløgg frister i hård konkurrence med kvalitetskaffe og vores helt egen flæskestegssandwich – naturligvis tilsat et skvæt øl. Vi inviterer til et anderledes julemarked med 22 stande, der har fokus på det gode håndværk, design og velsmag.

Et anderledes julemarked
Lad det være sagt med det samme. Julemarkedet på Visit Carlsberg er ikke som julemarkeder er flest; Sammen med et par håndfulde danske producenter byder vi på både godt til ganen, kvalitet til kroppen og stil til hjemmet. Vi har sørget for et udvalg af stande, der alle har fokus på kvalitet fremfor kvantitet.

Julestemning, kvalitet og øl
Vi har sørget for at fylde Bryggergården med en række lækre kvalitetsprodukter, der giver dig rig mulighed for at købe gaver med hjem eller forkæle dig selv. Hvad enten du er på udkig efter stil og kunst til hjemmet, smykker, forkælelse til kroppen eller julepynt - så har Visit Carlsberg julemarked noget til dig.

Hvis du skulle lede efter lidt godt til julebordet kan du finde alt fra hjemmelavet chokolade, varme drikke, flotte bolcher og selvfølgelig et stort udvalg af bl.a. Jacobsen specialøl – det er jo her, de bliver brygget.

Når sulten melder sig
Skulle du blive sulten af alle juleindkøbene har vi æbleskiver, belgiske vafler og brændte mandler, der sagtens kan nydes med almindelig gløgg, vores særlige ølgløgg eller en kop kvalitetskaffe. Og så er der desuden både flæskestegssandwichs fra grillen og små vegetariske retter.

Praktisk information
Der er gratis adgang til julemarkedet. Hvis du ønsker at besøge udstillingen, skal du købe en indgangsbillet.
Vi tilbyder tilmed et lift med vores gratis shuttlebus, som kører fra Vesterbrogade 6 kl. 12.00, 13.00 og 14.00, og retur igen fra Visit Carlsberg kl. 12.25, 13.25 og 14.25.

Hold dig opdateret om eventet ved at klikke på knappen 'Tilmeld dig på Facebook'.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en helt særlig julestemning på Visit Carlsberg.

Time.png 10.00 - 17.00

Calender.png 1.-2. / 8.-9. / 15.-16. december

Ticket.png Gratis

Tilmeld dig på Facebook